Etiketter till skolböckerna

etiketterÄr man yngre och går i skolan brukar man behöva plasta in de skolböcker man får låna av skolan. Det är såklart för att skydda dem. Då kan det vara väldigt praktiskt att även sätta fast etiketter så att man enkelt kan se på framsidan av boken vilken bok det är, och vem som har den.

Att använda sig av etiketter är dessutom enkelt, och man kan skaffa lite olika. Det finns etiketter man designar själv, där man kan välja färdigtryckt text och liknande. Sedan finns det etiketter som är enkelt vita, eller etiketter med design där man kan skriva själv på.

Kanske vill man ha ettiketter man själv behöver klistra på, eller så skaffar man självhäftande ettiketter. Det finns till och med ettiketter som är transparenta.

Eftersom man dessutom sätter fast ens etiketter på ett skydd så behöver man inte vara rädd för att förstöra böckerna, och kanske bli återbetalningsskyldig. Etiketter är alltså väldigt praktiskt, och det kan vara roligt för barnen att få välja design själva. Det kan bli lite mer personligt med olika sorters etiketter

också, och ibland kan man ha olika design beroende på vad för slags skolbok det är, så kan man även enkelt på håll se vilken bok det är. Att ha olika etiketter är dessutom enklare än att köpa olika skydd.