Pärlplattor är roligt för både stora och små

pärlplattorIdag är det inte bara runda och fyrkantiga pärlplattor som man kan köpa i hobbybutikerna. Ifall man vill kunna pärla mer avancerade mönster på sina pärlplattor så finns det även större modeller, med mindre piggar som gör det möjligt att göra fler detaljer eftersom man då kan använda mindre pärlor. Det finns så klart även motsatsen, större pärlplattor med större piggar för större pärlor för att även de allra minsta ska kunna få vara med om det roliga. Har man lite för lite egen fantasi finns det färdiga mönster man kan köpa och ha under genomskinliga pärlplattor som man sedan kan använda som mall för att få ihop en fin bild. Detta finns även för de allra minsta, men de brukar inte vara så intresserade av att följa mönster. Att man sedan kan stryka sina kreationer för att få pärlorna att smälta ihop, vilket i sin tur gör det möjligt att spara sina verk gör saken egentligen bara bättre. Många människor gör detta och ramar sedan in sina verk för att hänga upp på väggen. Precis som tavlor. Vissa broderar, andra pärlar. Vilket man än gör så blir det oftast väldigt fina resultat att hänga upp på väggen.